We Love Your Style

YENTE BRUYNEL

 

Binnenkijken bij iemand anders is een geneugte waar stiekem iedereen van geniet en wij bij Zenggi zijn hier niet anders in. We houden van stijl en we houden van mensen met een uitgesproken eigen stijl, daarom hebben we hier de “we love your style”-rubriek. We bezoeken mensen die wij inspirerend vinden, kieken hier de mooiste plaatjes en verzamelen de leukste verhalen, deze week: Yente Bruynel.

 

Op een regenachtige dinsdagochtend zijn Marian (de fotograaf van de dag) en ik onderweg naar Esch, in de buurt van Den Bosch. Omringd door veel bos en weiland bevind zich hier de prachtige boerderij van Yente Bruynel en familie. Yente is een bekende van Zenggi want ze verkoopt ons merk in haar eigen winkel Yoth in Den Bosch. Als je haar ziet weet je het meteen: dit is een vrouw met een inspirerende eigen smaak. Zodra we dan ook de oude boerderij uit ca. 1600 binnenlopen wordt dit nog dubbel bevestigd door een fantastisch interieur. Ze zijn net klaar met een grote verbouwing. De slaapkamer werd de keuken, de voormalige stallen zijn nu de kamer van de jongens Julius (16) en Adriaan (14) en ook de woonkamer is grondig aangepakt. Het resultaat is een rustgevend interieur met mooie eyecatchers. Zelf omschrijft Yente haar stijl als puur en echt, dit zie je zowel in het interieur als in haar kleding. Ze draagt het liefst pure materialen in natuurlijke kleuren en je zult haar nooit op een glimmertje betrappen.

 

Yente wist al vroeg wat ze wilde doen, een eigen winkel beginnen. Hierin kwamen haar passie voor etaleren, mensen en mode samen. Na de mavo, MDS detailhandel en enkele jaren werken bij andere winkels kwam de droom uit en begon ze op 24 jarige leeftijd met haar winkel Yentl in het centrum van Den Bosch. 17 jaar lang was de winkel haar ziel en zaligheid, maar met de komst van de kinderen tussendoor ging ze het toch iets rustiger aandoen. “Ik werkte 6 dagen in de week totdat ik kinderen kreeg. Vanaf toen draaide alles om de kinderen en kon ik het dagelijkse werk bij YENTL overlaten aan anderen. Ik ging dan ‘s avonds vaak met ‘n kind in het autostoeltje naar de winkel om te etaleren en in te richten. Na 17 jaar YENTL vond ik het tijd voor iets anders; ik ben 2 jaar agent geweest voor het Deense merk Cash Copenhagen. Dat was leuk, maar ik miste het winkelgebeuren in al haar facetten, en ik miste Den Bosch. In 2009 opende ik YOTH, en in 2013 kwam daar YOTH interieur bij.”

 

Voor meer info over de winkels: www.yoth.nl

Shopping bag

There are no products in your shoppingcart

Continue shopping

Stay up to date

Subscribe to our newsletter

Sign up now for our new arrivals, restocked items, sale and much more +€10 discount on your first order