We Love Your Style

INGE VAN HOUTE

 

Binnenkijken bij iemand anders is een geneugte waar stiekem iedereen van geniet en wij bij Zenggi zijn hier niet anders in. We houden van stijl en we houden van mensen met een uitgesproken eigen stijl, daarom hebben we hier de “we love your style”-rubriek. We bezoeken mensen die wij inspirerend vinden, kieken hier de mooiste plaatjes en verzamelen de leukste verhalen, deze week: Inge van Houte.

 

Voor deze “We love your style” reisden we af naar het mooie Antwerpen. Na een lange reis, want wij kozen voor de toeristische route om files te omzeilen, arriveerden wij rond 11 uur bij Inge thuis. Ze woont met haar gezin in de binnenstad in een prachtig herenhuis waar Inge ook haar showroom heeft. Ze vertegenwoordigd als agent “Maison John Dressrooms” meerdere merken waaronder Zenggi. Het herenhuis, gebouwd in 1902, heeft drie verdiepingen en is, naast de showroom en de praktijk van haar man, het woonhuis van het gezin. Drie jaar geleden zijn ze hier komen wonen na een grondige verbouwing. Veel elementen in het huis zijn nog origineel en de inrichting is modern met vintage meubelstukken. Na een stukje overheerlijke zelfgemaakte suikervrije carrotcake (gemaakt door haar dochter Louise, recept volgt later!) volgt de rondleiding en maken we foto’s van het huis, de showroom en de fotogenieke Noa, de hond die ze een paar jaar geleden uit het asiel hebben gehaald. Inge is het modevak ingerold, want eigenlijk heeft haar studie er niks mee te maken gehad. Ze studeerde Romaanse talen in Leuven en werkte als bijbaan bij de winkel Scapa en zo is de bal gaan rollen. Na het opzetten van een eigen winkel, Authentics in Waasmunster, is ze begonnen als agent en doet dit alweer 5 jaar. Haar eigen stijl zou ze omschrijven als nonchalant chique, key items zoals een fijne blazer en een paar goede schoenen, veelal plat, al heeft ze ook heus een aantal nette hakken in de kast.

 

Voor deze shoot droeg Inge een Zenggi jumpsuit van de nieuwe Fall/Winter 2014 collectie. Vanaf juli verkrijgbaar via www.zenggi.com.

Shopping bag

There are no products in your shoppingcart

Continue shopping

Stay up to date

Subscribe to our newsletter

Sign up now for our new arrivals, restocked items, sale and much more +€10 discount on your first order